Nyheter

Mars 2023
Tack!

Vill vill tacka för stort intresse på vår webbinarium om beredskapslager och ser nu fram emot fortsatta kontakter avseende detta.

Webbinarium om beredskapslager

Fredagen den 24 mars kl. 10.00 håller vi ett kostnadsfritt webbinarium om beredskapslager. Kontakta oss om du vill vara med.

KomMa fordonsadministration

Integration mellan KomMa och Besikta bilprovning. Nu finns möjlighet för våra fordonsadministratörer att boka besiktningstider hos Besikta direkt från KomMas besiktningsbevakning.

Klippans kommun

Klippans kommun har nu driftstartat KomMa Arbetsorder med tidsrapportering.

Falköpings kommun

Falköpings kommun har driftsstartat sitt arbete i KomMa Bilpoolssite som ger deras kunder möjlighet att boka bilar i bilpoolen via mobil, dator eller pekplatta.

Nyhetsbrev 1, 2023

Nu är årets första nyhetsbrev utskickat till alla applikationsansvariga men det finns även att ladda ner på KomMa Forum.

Borås stad

Borås stads samtliga kommunala fordons däckskiften bokas nu av fordonsansvariga via KomMas nya däckbokningssite på webben.

Februari 2023
Sista anmälningsdag på fredag

På fredag den 24 februari är sista anmälningsdag för KomMas användarträffar. Inbjudan med länk till anmälan har gått ut till alla applikationsansvariga.

Uppsala kommun

Uppsala kommun har driftstartat KomMa Bilpoolssite.

Januari 2023
KomMa användarträffar 2023

Årets användarträffar blir på Quality Hotel 11 i Göteborg, 3-4 samt 24-25 maj. Inbjudan har gått ut till samtliga applikationsansvariga.

Äntligen KomMa användarträffar igen!

Boka upp datum för KomMas användarträffar 2023, 3-4 samt 24-25 maj i Göteborg. Inbjudan med möjlighet till anmälan kommer att skickas till applikationsansvariga i slutet av januari.

3-4 maj avser modulerna KomMa Arbetsorder, Förråd/Uthyrning, System/Övergripande och Transport. 24-25 maj avser modulerna KomMa Bilpool, Kostnadsfördelning/Leasing, System/Övergripande och Verkstadsarbetsorder.

Höganäs kommun

Höganäs kommun har nu driftstartat KomMa Arbetsorder tidsrapportering.

December 2022
God Jul & Gott Nytt År!

I år stödjer vi UNHCR och Röda Korset för utsatta människor i Ukraina samt organisationen Hand in Hand Sweden.

Nyhetsbrev 4, 2022

Sista nyhetsbrevet för i år är utskickat till samtliga applikationsansvariga men finns även att läsa på KomMa Forum.

Trelleborgs kommun

Trelleborgs kommun har startat implementation av körjournaler från 2MA kopplade till KomMa fordonsadministration.

Klippans kommun

Klippans kommun har tecknat avtal avseende KomMa Arbetsorder samt tidsrapportering.

November 2022
Ängelholms kommun

Ängelholms kommun har avropat och kommer börja jobba i KomMa Förråds webbshopslösning.

Nybro kommun

Nybro kommun har tagit till sig KomMa Förrådsapplikation för att börja nytta möjligheten till handdatorer mot KomMa Förråd.

KomMa 2.23

Nu finns KomMa 2.23 tillgängligt för våra användare. Applikationsansvariga har via mejl fått instruktioner om uppdatering. Dokument med nyheter och åtgärder är utskickat till applikationsansvariga men finns även på vårt forum.

Enköpings kommun

Vi har fått fortsatt förtroende av vår kund Enköpings kommun. Nytt avtal är tecknat avseende KomMas fordonsadministrativa delar.

Landskrona Stad

Landskrona Stad har nu startat implementering av KomMa Webbshop kopplat till KomMa Förråd.

Sista pilotkunden är Skövde kommun

Som sista pilotkund går nu Skövde kommun in i en testperiod av KomMa 2.23 innan det är dags för den slutliga versionen som släpps till alla den 14 november.