Nyheter

Augusti 2022
KOMMEK 2022

Nästa vecka 17-18 augusti ställer vi ut på KOMMEK-mässan i Malmö. Vi ser fram emot att träffa nya och gamla kontakter i monter B34 där vi kommer att visa KomMas alla möjligheter och fördelar. Välkomna!

Utvilade och tillbaka!

Efter en lång skön sommar börjar kontoret fyllas på igen och vi laddar för en rolig och intensiv höst.

Juni 2022
Glad sommar!

Vi önskar alla en riktigt härlig sommar och ledighet. Kontoret är bemannat hela sommaren, kontakta oss på 033-210250 eller [email protected] så är det alltid någon som svarar och tar hand om ditt ärende.

Pressrelease

Fristad Konsult AB har blivit en del i mjukvarukoncernen Progrits vilket tillför kompetens, stabilitet och resurser för framtiden. För att läsa mer klicka här

Nyhetsbrev 2, 2022

Tiden går fort och vi har nu skickat ut nyhetsbrev nummer två med information om vad som är på gång till samtliga applikationsansvariga. Nyhetsbrevet finns även att läsa på KomMa Forum.

KOMMEK 2022

Äntligen får vi träffas igen! Efter två år av inställda fysiska mässor är det återigen dags att välkomna våra befintliga kunder och nya bekantskaper till KOMMEK den 17-18 augusti i Malmömässan.

Du hittar oss i monter B34 där vi kommer att presentera det kompletta verksamhetsstödet för teknisk förvaltning/serviceförvaltning. Vi ser fram emot att träffa er och visa hur underlättande funktioner som bl.a. Arbetsorderhantering, Tidsrapportering, Ärendehantering och Fordonsadministration kan integreras med er redovisning.

Maj 2022
Vänersborgs kommun

Implementering/utbildning har startat avseende KomMa Förråd.

Ängelholms kommun

Ängelholms kommun har startat arbetet i KomMa Arbetsorder - Ärendehantering och Ärendesite.

Landskrona Stad

Landskrona Stad har tecknat avtal avseende webshop kopplat till KomMa Förråd.

Uppsala kommun

Integration av kördata från 2MA integreras till KomMa fordonsregister.

Motala kommun

Kontoplansimport till KomMa från Unit4 är driftstartat i samband med kommunens byte av ekonomisystem.

Motala kommun

KomMa-användare kan logga in med uppgifter från kommunens AD via en koppling mellan KomMa och AD.

Trollhättans Stad

Trollhättans Stad kommer börja hantera KomMa Förråd via handdator och KomMa Förrådsapp.

KomMa webbinarier

Sista webbinariet avseende nyheter och åtgärder i KomMa version 2.22 är på fredag den 6 maj och avser Kostnadsfördelning, Leasing och System.

April 2022
Sollefteå kommun

Sollefteå kommun har nu driftstartat KomMa Arbetsorder med tidsrapportering.

KomMa webbinarier

Nästa webbinarium som gäller KomMa Uthyrning Bilpool, Bilpoolssite och System kör vi på fredag den 29 april.

KomMa webbinarier

På fredag 22 april är det dags för ännu ett webbinarium, då är det KomMa Arbetsorder, Tidssite, Ärendehantering och System.

Kalmar kommun

Kalmar kommun pilottestar vår nya webshopsite med koppling till KomMa Förråd. Detta ger deras kunder möjlighet att göra beställning till centralförrådet via sin mobiltelefon.

Västerviks kommun

Västerviks kommun har driftsstartat sitt arbete i KomMa Bilpoolssite. Detta ger deras kunder möjlighet att boka bilar i bilpoolen via mobil, dator eller pekplatta.

Motala kommun

Motala kommun har startat arbetet i vår nya version av KomMa Förrådsapp som ger dem möjlighet att hantera inköpsförslag och inleveranser i mobilen. Sedan tidigare finns funktionalitet för försäljning, inventering etc.

KomMa webbinarier

Vi har nu genomfört tre olika webbinarier som varit väldigt uppskattade. På fredag 8 april är det dags för KomMa Transport, Transportsite och System.

Fristad Konsult 20 år

Hipp hipp hurra! Den 2 april firar vi 20 år som bolag.

Mars 2022
KomMa webbinarier

Vi har genomfört webbinariet för KomMa Förråd och System och på fredag är det dags för nästa som avser KomMa Uthyrning Maskiner/Materiel och System.

Nyhetsbrev 1, 2022

Nyhetsbrev nummer ett för året är nu utskickat med information om vad som hänt eller är på gång. Gå in på KomMa Forum för att läsa eller kontakta er applikationsansvarig som idag fått det till sig.

Sollefteå kommun

Sollefteå kommun har startat implementeringen av KomMa Arbetsorder och tidsrapportering.

Karlshamns kommun

Karlshamns kommun har beslutat att gå vidare med ytterligare enheter som ska arbeta i KomMa Arbetsorder och tidsrapportering.

KomMa Användarforums styrgrupp

Styrgruppsmötet hölls den 23 februari med samtliga styrgruppsmedlemmar. Minnesanteckningar från mötet kommer att skickas till alla applikationsansvariga inom kort. Protokollet publiceras då också på KomMa användarforum.

Kalmar kommun

Centralförrådet Kalmar har implementerat handdatorer i sin dagliga verksamhet.