Om oss

Fristad Konsult AB är som namnet skvallrar om beläget i Fristad strax utanför Borås. Till oss är alltid kunder välkomna för ett par dagars konferens eller utbildning.

Verksamheten som vi bedriver består av utveckling av datasystem, utbildning på dessa system, marknadsföring samt verksamhets-konsulting. Vi upprätthåller dessutom kundstöd per telefon till våra samarbetspartners. Den målsättning som vi alltid arbetar efter och som genomsyrar vårt arbete är att skapa ett nära och förtroendefyllt samarbete med våra samarbetspartners och på så sätt utveckla och effektivisera deras verksamhet.

Vi ser inte våra samarbetspartners som kunder och inte oss själva som säljare utan vi vill tillsammans med kunderna skapa ett gemensamt samarbetsteam med kundens behov i centrum. Detta arbetssätt har gett oss ett mycket gott rykte bland våra kunder som idag uppgår till över 70 kommuner/företag. Ute hos dessa samarbetspartners har vi idag över 225 moduler installerade och i full drift. Vi ser oss själva som en av marknadens mest kompetenta aktörer och vi besitter spetskunskap inom teknisk förvaltning och dess stödsystem.

Efter överenskommelse med berörd kund i styrgruppen så brukar även en av dessa kunder ta på sig rollen som pilotkund vid uppdateringar av KomMa`s programvara.

Vi hoppas att Fristad Konsult och vårt koncept är den positiva samarbetspartner som Ni söker och vi ser med stor tillförsikt fram emot ett givande samarbete med en långsiktig horisont.

Klicka nedan för att logga in på vårt forum

Klicka nedan för att komma åt vår fjärrsupport

Klicka nedan för att starta KomMa-hosting